Královéhradecko se umísťuje na prvních pozicích v seznamech nejoblíbenějších míst pro život v České republice, marně jsem tam však při občasných návštěvách hledal restauraci, která by kvalitou překročila hranice regionu. Klíčem k úspěchu se nakonec ukázalo vyrazit z centra až na samotný okraj města.
Navštěvovat restaurace provozované u golfových hřišť se mi při výskytu mimo domácí území začíná jevit jako docela úspěšná strategie. Po dokonalé restauraci Miura v Čeladné v Beskydech se hradecký Park Golf stal dalším nečekaným překvapením.
Malý hotel s restaurací je u devítijamkového hřiště v provozu necelý rok. Dříve bych na jižní okraj města zajel na výlet do planetária nebo k soustavě čtyř rybníků raději s přibalenou svačinou, dnes už bych mohl vyzkoušet praktickou golfařskou "svačinu do bagu".
Ještě na vás čeká 80 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.