Umíme rozeznat dobré knedlíky a oceníme pochoutky z vepřového, ale houby rozumíme třeba mořským rybám a důvodům, proč se do chleba přidává fenykl a anýz. Jestli chcete vědět, jak rozmanitě chutná Itálie, cílem vaší cesty by mělo být nové brněnské Bistro Castellana.
Podnik si sebevědomí a sebejistý přístup k hostům teprve opatrně ověřuje, provozovatelé jsou mezi restauratéry nováčky. Mají však jasný záměr - vařit z čerstvých surovin, nabídku každý den měnit a respektovat, co nabízí sezonní, nejen zeleninový trh.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.