Restaurace George Prime Steak
Foto: George Prime Steak
Krabí koláčky a fantastické steaky uchvátí každého milovníka prémiového masa. Zaujme moderní a čistý design od světových návrhářů, potěší unikátní sbírka vín s možností nechat si otevřít drahá kalifornská vína a ochutnat z nich třeba jen skleničku.
Tip

Po půlkilovém steaku už moc místa v žaludku nezbývá, nicméně zdejší Panna Cotta s javorovým sirupem a pekanovými ořechy glazovanými bourbonem stojí za hřích.

Z nabídky

Pečený telecí morek v bylinkovo citronové krustě, džem z karamelizované cibule     335 korun

Porterhouse pro dva, kombinace newyorského steaku a svíčkové obohacená grilováním na kosti a porcováním u stolu   950 gramů     1950 korun

Ale hlavní roli hraje špičkové hovězí, které vám přinesou nejprve ukázat, aby z něj poté vykouzlili dokonalý steak.

Restaurace George Prime Steak nabízí jedny z nejlepších a nejkvalitnějších steaků v metropoli, připravených ze špičkového masa amerického černého anguse v kategorii Black Angus USDA Prime Beef zaručujícím prvotřídní kvalitu.

Označení „USDA Prime“ totiž americké ministerstvo zemědělství uděluje jen asi třem procentům hovězího vyprodukovaného v USA (samozřejmostí je zákaz používání hormonů a antibiotik). Vedle kvality masa je v George Prime Steak kladen důraz i na špičkovou přípravu, neboť steaky se po třicetidenním zrání „grilují“ ve speciálním a notně výkonném grilu Montague Legend, který je jediný v Praze.

Gril maso opeče při teplotě 650 stupňů, díky čemuž se rychle zatáhne, získá jemnou máslovou konzistenci a současně zůstane krásně šťavnaté. Navíc lze velmi přesně garantovat zvolený stupeň propečení.

Nedopékat, nepropékat

Zbytek je na hostech. Řada kuchařů ovšem přiznává, že většina tuzemských zákazníků stále dává přednost poněkud fádnějšímu filetu mignon v úpravě medium done či well done, což je celkem nešťastná kombinace. Ostatně na jídelním lístku v George Prime Steak je u úpravy well done suše poznamenáno: „nedoporučujeme!“

Podívejte, jak své oblíbené suroviny kombinuje šéfkuchař restaurace George Prime Steak:

George Prime Steak

Pokud chcete vychutnat opravdu famózní chuť dokonalého steaku, šéfkuchaři doporučují Rib eye, tedy kus kvalitního masa, který je nádherně prorostlý tukem a při doporučené přípravě medium rare nabízí neskutečný požitek z krvavého, ale současně lahodného a šťavnatého masa.

A přesně takový je Rib eye v George Prime Steaku. Maso je pevné, ale přitom plné chuti, šťavnaté, voňavé a křehké, prostě jedna velká nádhera. Pro fajnšmekry doporučujeme Rib eye s kostí připravený na kovbojský způsob, jenž je pro své nádherné mramorování nazýván králem steaků, nebo Porterhouse, kilový steak pro dva, který se porcuje až u stolu.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 50 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Nákup jednoho článku

Vyberte si způsob platby

Platba kartou
 Rychlá online platba

Zpracování osobních údajů a obchodní sdělení

Pokračováním v nákupu beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

KOUPIT ČLÁNEK
Čekejte Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Pozor Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zadejte e-mailovou adresu

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.

Zdá se, že už se známe

Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.

Jste přihlášen jako

Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.