Patrik Bečvář z restaurace Zlatá Praha zaujal porotu nejvíce a odnesl si z českobudějovického výstaviště titul Kuchař roku 2013/2014. Finále putovního poháru proběhlo v pátek odpoledne v rámci Mezinárodního gastronomického festivalu Gastrofest České Budějovice. Do letošního 11. ročníku soutěže se přihlásilo celkem 16 profesionálních kuchařů, porota jich vybrala do finále deset.
Vybraní kuchaři připravovali přímo před návštěvníky tříchodové menu, měli na to čtyři hodiny. Letošní ročník byl zaměřený na českou kuchyni a povinnou surovinou pro všechny bylo dančí maso a vylosované sezónní suroviny - například houby nebo bylinky.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.