Připravte svým hostům jamajské kuře a stanete se hvězdou počínající grilovací sezony. Marináda s dokonale vyváženým poměrem sladkých a pálivých chutí se ke kuřeti hodí, stejně jako lehce ogrilované plátky čerstvého ananasu. Roman Dolejš, šéfkuchař hotelu Corinthia, v Karibiku léta vařil: "Takhle tam kuře grilují ve starých barelech přímo na ulici, třeba celé hodiny, je úžasné."
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení