Pro labužníky je čerstvý chřest prvním signálem jara. Na polích v Hostíně na Mělnicku letos začali se sklizní s koncem dubna a nyní je již sezona v plném proudu. Přečtěte si, co možná o této první jarní vitaminové bombě nevíte.
A nebo se rovnou zajeďte podívat do Hostína, jak se chřest pěstuje. V sobotu 4. května v 10 hodin dopoledne tu startují Slavnosti českého chřestu. Čerstvého, právě sklizeného, kterému se jen tak něco nevyrovná. Přímo na poli se podíváte, jak se chřest pěstuje, a jak jej uvařit vám ukážou známí šéfkuchaři. Co je dobré o chřestu vědět, i když se do Hostína zítra nedostanete?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.