Máte v dosahu dodavatele kvalitní zvěřiny? Teď je ta nejlepší doba to využít. Čerstvá se dá sice koupit celý rok, jen během lovné sezony ale narazíte (nebo byste měli) na čerstvé maso z opravdu divokých zvířat.
Má své nesporné kvality, i když její proměna v měkké sousto je přece jen o něco obtížnější než u hovězího nebo vepřového. Ale když ji přes noc naložíte do směsi vína a kořenové zeleniny nebo nálevu z octa, vody, zeleniny a divokého koření, zjistíte, že nemusí být jen výsadou restauračních kuchyní. Podívejte se, jaké maso vybírat na čtyři základních recepty, podle kterých se zvěřina připravuje.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.