Máte v dosahu dodavatele kvalitní zvěřiny? Teď je ta nejlepší doba to využít. Čerstvá se dá sice koupit celý rok, jen během lovné sezony ale narazíte (nebo byste měli) na čerstvé maso z opravdu divokých zvířat.

Má své nesporné kvality, i když její proměna v měkké sousto je přece jen o něco obtížnější než u hovězího nebo vepřového. Ale když ji přes noc naložíte do směsi vína a kořenové zeleniny nebo nálevu z octa, vody, zeleniny a divokého koření, zjistíte, že nemusí být jen výsadou restauračních kuchyní. Podívejte se, jaké maso vybírat na čtyři základních recepty, podle kterých se zvěřina připravuje.

 

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 30 Kč
  • První 2 měsíce za 30 Kč měsíčně, poté za 159 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
Máte již předplatné?
Přihlásit se