Z kýty se obvykle steaky nepřipravují, zvlášť když jde o zvěřinu. Titus Eliáš, šéfkuchař restaurací Na kopci a Na konci, z toho udělal jeden z hřebů jídelníčku. Podívejte se, jak připravuje kýtu z pěkného mladého srnce (je samozřejmě levnější než exkluzivní hřbet), aby z ní mohl vyrobit úžasný kus šťavnatého masa.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...