Před pár lety začínal jako pomocný kuchař v Londýně, dnes dělá koncepty předním zahraničním restauracím. A jeho kuchyni si oblíbil i například šéf aerolinek Emirates. Přestože šéfkuchař Tomáš Regner připravuje exkluzivní menu, sám se rád nají i v obyčejném stánku, kde nemusí sedět "s rovnými zády".
A přesně takový prostor nyní otevírá v Libanonu. "Člověk musí jíst na různých místech, jinak si nevybuduje chuťovou banku a v kuchyni se nikam neposune," vysvětluje Regner, s nímž HN přinášejí rozhovor v rámci seriálu o Češích, kteří mimořádně uspěli ve světě.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.