Nejlepší restaurací v Česku je neformální fusion podnik Sansho. Rozhodlo tak šestnáct českých labužníků, šéfkuchařů a gastronomických profesionálů. Aby zmapovaly úroveň gastronomie v Česku, Hospodářky oslovily foodblogera Martina Kuciela alias Cuketku, autorku kuchařek Hanu Michopulu nebo Pavla Maurera, vydavatele bedekru Grand Restaurant.

Ti sestavili žebříček svých nejmilejších restaurací napříč regiony, cenovými skupinami i typy kuchyně. Všichni pojali hru gentlemansky, nikdo z restauratérů ani šéfkuchařů nehlasoval pro svůj podnik. Na prvních pětadvaceti místech žebříčku se letos sešly venkovské hostince, michelinské restaurace i podniky experimentující s asijskými specialitami.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se