Bývalá barokní stodola je pro restauraci atraktivní prostředí. Majitel ji nechal citlivě zrekonstruovat, a tak během krátkých pauz mezi servírovanými pokrmy můžete obdivovat původní repasovaný krov, který vztyčili tesaři bez použití jediného hřebíku. Hlavní sál restaurace je díky němu velmi vzdušný, zvláště v létě, když se otevřou francouzská okna vedoucí na pěknou terasu.

Šéfkuchař Jiří Pýcha se ve své restauraci zaměřuje kromě staročeské kuchyně na kombinace jídel z různých koutů světa. Menu proto už od pohledu neodpovídá nynějšímu trendu krátkých jídelních lístků s maximálně deseti až patnácti položkami. "Delší lístek si mohu dovolit, protože mám kuchyň nabitou nejmodernějším zařízením,"  vysvětluje Jiří Pýcha.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se