Bývalá barokní stodola je pro restauraci atraktivní prostředí. Majitel ji nechal citlivě zrekonstruovat, a tak během krátkých pauz mezi servírovanými pokrmy můžete obdivovat původní repasovaný krov, který vztyčili tesaři bez použití jediného hřebíku. Hlavní sál restaurace je díky němu velmi vzdušný, zvláště v létě, když se otevřou francouzská okna vedoucí na pěknou terasu.
Šéfkuchař Jiří Pýcha se ve své restauraci zaměřuje kromě staročeské kuchyně na kombinace jídel z různých koutů světa. Menu proto už od pohledu neodpovídá nynějšímu trendu krátkých jídelních lístků s maximálně deseti až patnácti položkami. "Delší lístek si mohu dovolit, protože mám kuchyň nabitou nejmodernějším zařízením," vysvětluje Jiří Pýcha.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.