Majitel a šéfkuchař restaurace Jaroslav Sapík v gastronomii dokázal už leccos. Také jeho letošní jarní chřestové menu je vynikající. "Chřest dovážíme každý den čerstvý od českých pěstitelů z Hostína u Vojkovic. Je to úplná lahůdka," rozplývá se Jaroslav Sapík.

Menu zahrnuje jen několik málo položek, ale se žádnou z nich neprohloupíte. Na začátek dostanete chřestovou klasikou s bramborem, máslem a strouhankou. Pokračuje se Rafinovanějším filátkem z lososa s maltézskou pomerančovou omáčkou, chřestem a bramborovým pyré. A pro masožrouty připravil Jaroslav Sapík vepřovou panenku se skvělou holandskou omáčkou a novými brambůrky.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se