Majitel a šéfkuchař restaurace Jaroslav Sapík v gastronomii dokázal už leccos. Také jeho letošní jarní chřestové menu je vynikající. "Chřest dovážíme každý den čerstvý od českých pěstitelů z Hostína u Vojkovic. Je to úplná lahůdka," rozplývá se Jaroslav Sapík.
Menu zahrnuje jen několik málo položek, ale se žádnou z nich neprohloupíte. Na začátek dostanete chřestovou klasikou s bramborem, máslem a strouhankou. Pokračuje se Rafinovanějším filátkem z lososa s maltézskou pomerančovou omáčkou, chřestem a bramborovým pyré. A pro masožrouty připravil Jaroslav Sapík vepřovou panenku se skvělou holandskou omáčkou a novými brambůrky.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.