Spojení těch správných chutí vytvoří z jednotlivých ingrediencí hvězdný pár. Platí to i o absolutních celebritách gurmetského nebe.  Které z nich patří k sobě?

Ústřice a Chablis

Sousto ze skořápky ústřice považuje řada lidí za vrchol kulinářského nebe. Tak jako každá hvězda, i ústřice ale potřebuje vhodný doprovod, v jehož společnosti vynikne jejich výrazná chuť.

Řada lidí sice sází spíše na kombinaci se šampaňským, ale to je pro ústřice spíš jen nezávazný flirt. Pokud se servíruje čerstvá, jen s kapičkou citronu, patří k ní bílé víno. A to ne jakékoli. Musí být velmi, velmi suché a lehké.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se