V interiéru nezůstal z původní restaurace kámen na kameni. Michelinské Allegro je definitivně minulostí. Nové CottoCrudo chce být neformální, i když elegantní restaurace s vysokou kvalitou kuchyně. Jak je postaveno nové menu, shrnuje ve zkratce název restaurace.
CottoCrudo doslova znamená "vařený a syrový". Šéfkuchař Richard Fuchs bude svým hostům nabízet klasickou italskou kuchyni (cotto) v kombinaci s tradičním italským sashimi a dalšími specialitami italské studené kuchyně (crudo). Ty budou kuchaři připravovat na speciálním baru, přímo na očích hostům, kteří si jídlo objednali.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.