Pražská restaurace Terasa byla na začátku prosince vyhlášena jako nejlepší tuzemská restaurace v ročence vydavatele Pavla Maurera Grand Restaurant 2012.
"Loni jsme byli druzí. A teď to bude ještě náročnější, protože jedna věc je ocenění získat a druhá je obhájit," říká Pavel Sapík, šéfkuchař restaurace, který je proslulý svým tvrzením, že v Terase nenajdete na stole slánku. "Ochutnávám. Pořád. Při vaření. A ještě než se jídlo nese na stůl. Já ručím za to, že jídlo bude chuťově vyvážené. Slánka není třeba."
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.