Když v Praze v létě otevřela vůbec první kamenná prodejna knedlíků, všiml si jí zřejmě málokdo. Kdo však otevřel dveře našel dobroty, jež nabízejí příjemný kompromis mezi domácí kvalitou a drobivými šiškami ze supermarketů.

Každý den sní knedlík jako přílohu 150 tisíc Čechů, hlásala vloni výstava Knedlíkové nebe. Na oblibu nažloutlých šišek vsadil i Petr Kosiner, když začal ve čtyřiačtyřiceti letech poprvé podnikat. Jeho cesta k výrobně knedlíků vedla přes různá povolání – živil se jako číšník, truhlář, učitel hudby, dělník v továrně i kuchař.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se