Zvěřina, kachny, teplé deserty, těžší červená vína. Lepší restaurace se už začaly chystat na podzim a připravují novou podobu menu tak, aby si zákazníci v sychravých dnech naplnili žaludky výživnějšími jídly.
Novou podobu menu chystá i Pražany oblíbená restaurace s jedinečným výhledem na město, Letenský zámeček. "Změn na našem menu je několik. Nejmarkantnější rozdíl mezi létem a podzimem je v mase. Během týdne přijde na menu kachní prso s rybízovou omáčkou a bramborovou kaší ochucenou hladkolistou petrželkou," říká ředitel restaurantu Jan Kroh.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.