Jen co si sednu, dostanu pivo. Začíná to tedy dobře. I když - není to pivo, na jaké bych měl zrovna v tenhle horký večer tu největší chuť. Je to "mlíko". Malé pivo natočené tak, aby tam byla skoro samá pěna. Oproti normálnímu mlíku ho tělo přijímá velmi ochotně.

A to i proto, že se v téhle Hospodě člověk cítí hned příjemně - je útulná, moderní, stoly jsou krásně dřevěné a máte výhled jak v Česku - na výčep. Ten místní je prosklený, s viditelným pivním tankem a chlazením. A to jsme na Upper East Side, pár ulic od Central Parku, v New Yorku.

Otevírat restauraci ve městě, které víc než cokoliv připomíná zeměkouli v malém a je v něm asi úplně všechno, je docela odvážný podnik. Otevírat restauraci, která není úplně levná a navíc je česká, to slůvko "docela" maže a riziko zvyšuje.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se