Šéfkuchař Andrea Accordi odchází z Prahy, od října bude vařit pro hosty nového Four Seasons v Petrohradu.
V českém hlavním městě strávil čtyři roky, přinesl sem první michelinskou hvězdičku a krom toho se také déle než rok dělil o svoje oblíbené recepty se čtenáři Hospodářských novin.
Každý měsíc jsme za ním chodili s fotografem do kuchyně a on nám pro stránky magazínu Víkend prozrazoval, jak nejlahodněji připravit cuketový květ, co je základem těch nejúžasnějších domácích těstovin a jaké recepty z kuchyně svojí maminky zbožňuje nejvíc.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.