Legendární francouzský kuchař Paul Bocuse dostal od Culinary Innstitute of America (CIA) ocenění Šéfkuchař století. "Je jedním z největších šéfkuchařů všech dob," zdůvodnil rozhodnutí prezident institutu Tim Ryan .
„Bocuse je velký tradicionalista. Jeho jídla vycházejí z klasických receptů, nevymýšlí žádné extravagance. Typické pro něj je, že absolutně lpí na perfektních a čerstvých surovinách,“ říká gurmet Vladimír Poštulka, jeden z Čechů, kteří jedli v Bocusově restauraci l'Auberge du Pont de Collonges nedaleko Lyonu.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.