Legendární francouzský kuchař Paul Bocuse dostal od Culinary Innstitute of America (CIA) ocenění Šéfkuchař století. "Je jedním z největších šéfkuchařů všech dob," zdůvodnil rozhodnutí prezident institutu Tim Ryan .

„Bocuse je velký tradicionalista. Jeho jídla vycházejí z klasických receptů, nevymýšlí žádné extravagance. Typické pro něj je, že absolutně lpí na perfektních a čerstvých surovinách,“ říká gurmet Vladimír Poštulka, jeden z Čechů, kteří jedli v Bocusově restauraci l'Auberge du Pont de Collonges nedaleko Lyonu.

Zbývá vám ještě 50 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se