Mohou si na rostlinných imitacích klasických hovězích burgerů pochutnat i skalní masožrouti? V HN jsme se to pokusili zjistit testem bezmasých karbanátků, kterého se zúčastnili autoři tohoto článku spolu s dobrovolníky z řad redakčních kolegů. U všech se příjemné překvapení z některých vzorků, jejichž značky jsme ochutnávačům předem zatajili, střídalo s výrazy znechucení.
„Tenhle je vynikající. Ten bych si dal i doma,“ pochvaloval si vzorek označený číslem šest fotograf Václav Vašků, zatímco redaktor Petr Lukáč se zrovna ušklíbal nad burgerem číslo tři. „Ten vypadá jako smažené mleté morče! Zatím je to všechno strašné, až na dvojku,“ hodnotil Lukáč, přičemž předznamenal absolutního vítěze testu, který se od ostatních vzorků podstatně lišil svým složením.
Ještě na vás čeká 90 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.