Tak už i pražská Ořechovka konečně gastronomicky vkročila do současného století a má své nové moderní bistro, nazvané jak jinak než Bistro Ořechovka. Je samozřejmě ironie, že právě tahle luxusní vilová čtvrť dlouho zůstávala bez moderního podniku, když jsou jich dávno plné Karlín, Smíchov, Holešovice nebo Vršovice, někdejší průmyslové a taky "chudší" čtvrti.
Co se dočtete dál
- V jaké architektonicky zajímavé budově bistro sídlí?
- Jaká panuje v podniku atmosféra?
- Co si Petr Holec objednal a jak mu chutnalo?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.