Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila michelinskou hvězdu, byl Pavel Býček šéfkuchařem pražského Alcronu. Od srpna vaří v holešovické jídelně. Nejde o stravenkový bufet, ale o Eatery, již Býček spoluvlastní. V angličtině slovo eatery znamená obědové bistro či jídelnu. V holešovické Eatery sice mají i "segeďák", taky ale nabízejí ve vinném lístku víc šampaňského, než se v Holešovicích vypije za celý rok. A co hůř: "Naší hlavní ingrediencí je láska," píše se na webu podniku.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 179 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se