Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila michelinskou hvězdu, byl Pavel Býček šéfkuchařem pražského Alcronu. Od srpna vaří v holešovické jídelně. Nejde o stravenkový bufet, ale o Eatery, již Býček spoluvlastní. V angličtině slovo eatery znamená obědové bistro či jídelnu. V holešovické Eatery sice mají i "segeďák", taky ale nabízejí ve vinném lístku víc šampaňského, než se v Holešovicích vypije za celý rok. A co hůř: "Naší hlavní ingrediencí je láska," píše se na webu podniku.
Co se dočtete dál
- Z jakých surovin v Eatery vaří?
- Jak je složené menu a co si Petr Holec objednal?
- Jak jídlo zhodnotil?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.