Chřest se touhle dobou objevuje pravděpodobně v každé kuchyni - ať už zamíříte do bistra, restaurace nebo do té vlastní. Od dubna do června lze tuhle zeleninu navíc sehnat v lokálním provedení, na což momentálně podniky sázejí a jejich hosté na to nejvíc slyší.
Evergreenem mezi recepty bývá oblíbená kombinace s holandskou omáčkou nebo různé podoby salátů a risotta. Proto jsme se na chřest zkusili podívat z trochu jiné stránky a oslovili tři kreativní šéfkuchařky, aby nám prozradily svoje netradiční triky. A aniž by v tom byl záměr, jejich nápady dávají dohromady slušné chřestové menu.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.