Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. V symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra, profesionální servis a moderní kuchyně. Šéfkuchař Pavel Brož nám ukázal, jak připravuje candáta.

VIDEO: Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

VIDEO: Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist