Současné zlaté časy českého hotelnictví se začínají promítat do výrazného zlepšování gastronomických služeb. Navštívili jsme kuchyni pražského hotelu hotelu Pyramida, kde nám ukázali, jak připravuje křehkého sumce. Podívejte se na video.
Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky
Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist