Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci pokrmů od tradičních jídel po speciality. Jak šéfkuchař připravuje rizoto? Podívejte se na video.
Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost
Recenze: Všechno dobré, konec špatný v Bistru Kaprova - čtěte ZDE
Symfonie mezi houskami: Připravte si šťavnatou klasiku s hovězím a slaninou - čtěte ZDE
Příloha i hlavní hvězda: Jak připravit hedvábnou bramborovou kaši - čtěte ZDE
Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist