Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci pokrmů od tradičních jídel po speciality. Jak šéfkuchař připravuje rizoto? Podívejte se na video.

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist