Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci pokrmů od tradičních jídel po speciality. Jak šéfkuchař připravuje rizoto? Podívejte se na video.
Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost
Recenze: Všechno dobré, konec špatný v Bistru Kaprova - čtěte ZDE
Symfonie mezi houskami: Připravte si šťavnatou klasiku s hovězím a slaninou - čtěte ZDE
Příloha i hlavní hvězda: Jak připravit hedvábnou bramborovou kaši - čtěte ZDE
Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist