Jak na špejli vytvořit pohoštění pro vánoční či silvestrovskou návštěvu? Podívejte se na video.
Tip na silvestrovské občerstvení. Lososové chlebíčky s kaviárem
Ryba z lázně: Zkuste místo štědrovečerního kapra konfitovaného platýse s citronem - čtěte ZDE
Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka - čtěte ZDE
Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky - čtěte ZDE
Tip na silvestrovské občerstvení. Lososové chlebíčky s kaviárem
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist