Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci unikátních prostor vystřídalo ambiciózní bistro se stejným cílem − stát se podobnou legendou jako Fišer. Největším trumfem nového podniku je ovšem kreativní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Tomáše Černého. Upoutá karamelizovaný tuňák se zeleninou i skvostné ossobuco. Překvapí také zajímavá prezentace dezertů do skleničky.
V bistru Kaprova dělají také královskou omeletu. Jak se připravuje, nám ukázal šéfkuchař Tomáš Černý.
VIDEO: Ochutnejte královskou snídani podle šéfkuchaře
VIDEO: Ochutnejte královskou snídani podle šéfkuchaře
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist