Štědrý večer a s ním spojenou gastronomii Italové neprožívají tolik jako Češi, ty pravé Vánoce pro ně začínají 25. prosince. "Vánoční jídlo je pro nás regionální záležitost," vysvětluje Riccardo Lucque, šéfkuchař a majitel školy vaření Laboratorio, která sídlí nedaleko Národního divadla. Pod vedením šéfkuchaře Radka Hasmana, který působí v restauraci La Bottega Tusarova, si vyzkoušíme přípravu jídla typického pro středoitalský region Marche, z nějž Riccardo Lucque pochází.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se