Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám na kameru ukázal, jak se připravuje toust Crostino s drůbežími játry a foie gras. V restauraci už sestavili také vánoční menu, o němž píšeme zde.
Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje
Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist