Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám na kameru ukázal, jak se připravuje toust Crostino s drůbežími játry a foie gras. V restauraci už sestavili také vánoční menu, o němž píšeme zde.

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

 

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist