Černá a bílá v Bellevue

Kvalitní úrodu černých a bílých lanýžů, luxusních hub rostoucích podzemí, můžeme najít v italském Piemonte. Právě tam se v těchto dnech na počátku lanýžové sezony vydávají zástupci restaurace Bellevue, aby do Prahy přivezli vybrané kousky. Šéfkuchař Marek Šáda připravil celé menu, v jehož každém chodu hrají lanýže jinou roli. Gourmetgurua zaujal předkrm v podobě teriny z kachních jater, králíka s vlašskými ořechy a černými lanýži. Bílé lanýže září ve vrcholu menu, jímž je telecí svíčková, brzlík, topinambur a omáčka. Celkem pětichodové menu se bude podávat od 14. do 26. listopadu.

Zbývá vám ještě 90 % článku
Předplatné za 40 Kč na 4 týdny
  • První měsíc za 40 Kč, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se