Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní služby.
Jedním z trumfů hotelu je poctivá kuchyně zkušeného šéfkuchaře Marcela Ondera. Překvapí burger s ananasem i Big Boss s volským okem.

Do ovocné salsy k hovězímu pupku přidejte panáka rumu, radí šéfkuchař

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist