Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace. Z předkrmů stojí za zkoušku výtečný hovězí tatarák s marinovanou dýní. Mezi dezerty překvapí mrkvový sorbet.
Přinesli jste si košík plný hub? Zkuste polévku z hříbků
![](https://img.ihned.cz/attachment.php/480/69326480/pczIqx0PQ2dR9ml4nGo6kruSWN5MT1EU/820x461xb975/Prinesli_jste_si_kosik_plny_hub_Zkuste_polevku_z_hribku.jpg)
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist