Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin. V pražských Dejvicích u stanice metra Hradčanská Gourmetgurua uvítal podnik s moderním interiérem z přírodních materiálů, kde jižanské restaurace připomíná dlouhý bar a několik stolečků před ním. Restaurace má také spodní patro s větším prostorem.

Chickin se zabydlel hned vedle podniku s podobným konceptem, mexického rychlého občerstvení Burrito Loco. Za oběma stojí Pavel Matoušek, který byl v minulosti generálním ředitelem řetězce Burrito Loco a také podniku Agave Restaurant a řetězce Bohamia Bagel. "Po dlouhých letech v partnerství s Američany jsem se před osmi měsíci pustil do přípravy vlastního projektu," vysvětlil Pavel Matoušek.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se