Sendviče a tousty u Libeňského mostu
Bistro s pekárnou Naše Toustárna oslaví v září druhé narozeniny. Gourmetguru se sem vydal za domácím toustovým chlebem, o kterém slyšel pochvalné zmínky. V holešovickém podniku ho však zaujalo také několik druhů bochníků, sladkého pečiva, plněných toustů a sendvičů.
Interiér Naší toustárny je zařízen ke kratšímu posezení, tomu odpovídá snídaňová a svačinová nabídka podniku. Tři kamarádi, kteří s gastronomickým provozem do té doby neměli zkušenosti, podnik vedou s důrazem na pekařinu a vlastní výrobu nabízených jídel. V Naší toustárně vznikají všechny tousty a sendviče, svačinky, limonády, ochucená máslíčka, saláty nebo smoothies.
Ještě na vás čeká 80 % článku. S předplatným HN můžete začít číst bez omezení a získáte plno dalších výhod!
Máte již předplatné? Přihlaste se.
Nebo si kupte jen tento článek za 19 Kč.
Nákup jednoho článku
Zadejte e-mailovou adresu
Zadejte e-mailovou adresu. Zadaná e-mailová adresa je ve špatném formátu.
Máte již účet? Přihlaste se.
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste si článek mohli po přihlášení kdykoliv přečíst.
Přihlaste se
Zdá se, že už se známe
Pod vámi uvedenou e-mailovou adresou již evidujeme uživatelský účet. Přihlaste se.
Nemáte ještě účet? Zpět na zadání e-mailu »
Jste přihlášen jako
Na e-mailovou adresu vám pošleme potvrzení o platbě.