Zahrádka na talíři v Mlýnci
Letními zahrádkami plnými zralých plodů se inspiroval šéfkuchař Marek Šáda. Okurce dal roli v předkrmu, hrášku v polévce, salátu v hlavním chodu a rybízu s meruňkami v dezertu.
Restaurace Mlýnec nabízí nové menu po celé léto, návštěvníci si ho mohou vychutnat také na venkovní terase u Vltavy, z níž mají výhled na Karlův most.
Menu
Letní menu v restauraci Mlýnec
![](https://img.ihned.cz/attachment.php/800/68697800/qATJ6d5eLRuDNKgcOoi1smE4fpMxS9QF/1536x1022xb3f7/Creme_brulee_z_cerneho_rybizu_merunkova_zmrzlina_2_.jpg)
![](https://img.ihned.cz/attachment.php/860/68697860/pASkGWwgD9s3v8QctxnqUy0KfaelzHr2/1536x990x3a2c/Grilovana_atlanticka_makrela_bazalka_variace_rajcat.jpg)
![](https://img.ihned.cz/attachment.php/890/68697890/3owlGMatRd5pbrkhE0SmWTxD6euVLJnO/1536x1087x3385/Rimsky_salat_krokety_z_koziho_gervais_rukola_merunky_maliny_cervene_zeli_2_.jpg)
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.