Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se zaměřil na původní českou a rakouskou kuchyni z doby monarchie.
V nabídce samozřejmě nechybí klasický vídeňský řízek smažený na přepuštěném másle. Jako skvělý životabudič můžeme doporučit slavnou slovenskou "zelňačku" kapustnici. Připravte si tatarák z telecího masa podle šéfkuchaře.

Šéfkuchař prozradil recept na výborný tatarák z telecího masa

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist