Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se zaměřil na původní českou a rakouskou kuchyni z doby monarchie.
V nabídce samozřejmě nechybí klasický vídeňský řízek smažený na přepuštěném másle. Jako skvělý životabudič můžeme doporučit slavnou slovenskou "zelňačku" kapustnici. Připravte si tatarák z telecího masa podle šéfkuchaře.
Šéfkuchař prozradil recept na výborný tatarák z telecího masa
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist