Restaurace Žebírkov otevřela v přízemí nenápadného a trochu zastrčeného strašnického činžáku v říjnu. Gourmetgurua k návštěvě povzbudilo, že restaurace má slušné hodnocení na sociálních sítích.

Podnik nabízí tři druhy žebírek – vepřová, hovězí a telecí. Servírují se na prkénku ve čtyřech velikostech, podle toho, jak moc chcete "šérovat". Gourmetguru si vybral žebírka telecí, která mu doporučil sympatický šéfkuchař Pavel Šupitar, jenž dříve pracoval v restauracích La Speranza nebo Pivovar Marina.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se