V magazínu ego! jsme vám představili čtyři pražské podniky, které se na chlebíčky přímo zaměřují. Jde o pokračovatele lahůdkářské tradice, ale i o moderní bistra, kde si nedáte tradiční chlebíček se šunkou a vejcem, ale zato nespočet veganských variací. Zeptali jsme se úspěšných českých podnikatelů, byznysmenů a dalších známých osobností, kam chodí v Praze na chlebíčky oni.
1. Kdy jste měl/a chlebíček naposledy a jaký to byl?
2. Kam na chlebíčky chodíte nejraději?
Jiří Kysela, generální ředitel společnosti Dell
1. Naposledy tento týden v pondělí jako součást komorní oslavy výročí našeho kolegy, byl to klasický chlebíček s bramborovým salátem, šunkou a vajíčkem.
2. Překvapivě nejčastěji v občerstvení ve zdravotnickém zařízení, které pravidelně navštěvuji, a to pro povzbuzení buď před návštěvou, nebo po ní.
Ondřej Kuchař, spolumajitel James Cook Languages
1. Při přípitku ve firmě při oslavě získání nového klienta, byl s řepnou pomazánkou a kozím sýrem.
2. Moc nechodím, ale když už, tak Sisters v Dlouhé.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.