Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za příklad poslouží pečené mušle svatého Jakuba servírované s jemným dýňovým pyré, plátky jablíček a kaštanovým krémem. Skvělá jsou kachní játra s kdoulemi i jehněčí kotletky.
Výtečný předkrm z mušlí svatého Jakuba. S vařením vám pomůže gramofon
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist