Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k nejromantičtějším podnikům v metropoli. S příchodem nového šéfkuchaře vsadila na módní trend lokálních a sezonních surovin. V menu bodují pečená líčka z divočáka se špaldovým rizotem či jelení hřbet.
Jelení maso, houbová majonéza a cibulový prach. Pochutnejte si na luxusním tataráku

Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist