Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v základech. Fanoušci mávají vlajkami a troubí na vuvuzely. Na klání Bocuse d’Or v Lyonu, označovaném za neoficiální mistrovství světa kuchařů, je neuvěřitelná atmosféra. Podívejte se do naší fotogalerie, co uvařili ve stanoveném čase 5 hodin a 35 minut špičkoví světoví kuchaři.
Lyonské Bocuse d’Or, soutěžní klání nejlepších kuchařů světa
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist