Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z tuňáka či maso na japonském grilu. Tradičně oblíbenou položku představují i asijské saláty. Šéfkuchař nám předvedl, jak připravuje balijský pokrm Nasi Goreng.

Pozvěte slunce do kuchyně a podívejte se, jak se připravuje indonéská specialita

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist