V kuchyních našich babiček neustále něco pobublávalo na plotně a vůně se linula kolikrát až na náves, oběd či večeře v restauraci byly výsadou svátečních chvílí. Pozdější generace si zčásti kvůli pracovním povinnostem a zčásti kvůli touze objevovat chutě zahraničních kuchyní zvykla jíst v restauracích pravidelně.
Dnešní doba pokročila do fáze, kdy na jídlo téměř nezbývá čas a kromě fast foodů, které ale nemusí nutně znamenat jen hranolky a překvapení v housce, vymýšlíme způsoby, jak si jej ještě více urychlit.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.