Pokud chcete v Praze vyrazit na mexickou kuchyni, máte dnes už spoustu možností. Tou první ale byla restaurace Cantina na Újezdě, příští rok oslaví dvacáté narozeniny. A nutno podotknout, že si v tvrdé konkurenci stále drží dobrou pozici. Prostředí restaurace působí v dnešním trendu minimalismu poněkud rustikálně, ze stropu obloženého pytli od kávy visí pestré koberečky, ze stěn nad barem trčí mexická sombrera a v prostoru plápolají barevná trička. Ale to ke Cantině zkrátka patří a navozuje to pocit, že jste z povyku pražských tramvají vpadli přímo do středoamerické divočiny. Kromě tradičního jídla, jehož pálivost vyjadřují obligátní papričky, můžete vyzkoušet několik druhů tequily nebo mexická piva Corona, Sol či Desperados.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist