Na 90. kilometru dálnice D1 na Brno sjedete u Humpolce, projedete klikatými silničkami malebné Vysočiny a dostanete se do vesnice Herálec. Luxusně zrenovovaný pětihvězdičkový hotýlek Chateau Herálec tu působí jako zjevení. Kromě přepychových pokojů, odpočinkového spa, saun či vířivé vany v jedné z věží tu najdete i restauraci Honoria. Pod klenbami nejstarší části zámku připravují moderní českou kuchyni v takové kvalitě, že by se za ni nemusely stydět nejlepší pražské podniky. Šéfkuchař Michael Zapalač a jeho tým pracují s produkty místních zemědělců, rybářů či mlékařů, sami si pečou chléb a pečivo, v letní sezoně připravují marmelády a zavařují hříbky nasbírané v zámeckém parku. Nemluvě o vlastní bylinkové zahrádce a záhonu plném jahod.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist