Největší koncentrace stánkařů je tradičně kolem nádraží. Tady to žije od časného rána do hlubokého večera. Desítky stánků a prodavačů, rikšové, cestující, kolemjdoucí. Tady smaží v hluboké vrstvě přepáleného oleje zeleninu v těstíčku a z černé, léta nemyté pánve se vznáší štiplavý kouř, hned vedle se v jiné pánvi kroutí slaboučké placičky papadamu. Šedivý chlapík se špinavýma rukama je vytahuje z oleje, balí do novin a podává zákazníkům. Musíte se rozhodnout. Tady a teď. Buď překonáte strach a začnete společně s místními ochutnávat, nebo už navždy zůstanete v pozici diváků.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
 - Možnost kdykoliv zrušit
 - Odemykejte obsah pro přátele
 - Všechny články v audioverzi + playlist
 
			
			Přidejte si Hospodářské noviny
			mezi své oblíbené tituly
			na Google zprávách.
		
			
		










