Podívejte se, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré Autor ▪ Petr Šoukal
Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.
Oblíbený podnik na Perštýně se proměnil na první pražský "gastrobar", tedy podnik, kam se chodí na drinky, Cavu a tapas.
Gastrobar navštívil v rámci rubriky Byznys menu týdeník Ekonom.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...