Dosud michelinské ocenění obhajovaly pouze dvě české restaurace: Alcron šéfkuchaře Romana Pauluse a La Degustation Bohême Bourgeoise v čele s Oldřichem Sahajdákem. Nově se "gastronomickým Oscarem" pyšní i restaurace Field.
Legendární gastronomický průvodce, k němuž se upírají zraky nejednoho světového šéfkuchaře, vychází vždy na jaře. Letos se michelinští gourmeti, již favorizované restaurace nepozorovaně navštěvují, rozhodli udělit hvězdičku podniku, kde jednotlivé pokrmy dokážou hosty ohromit i překvapit.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.